Viking Analytics vinner Startup Camp!

I omgång elva av Chalmers Ventures Startup Camp blev det klart att Viking Analytics stod som segrare. Under Startup Camp har bolagen arbetat intensivt med att analysera kundbehov, fila på en hållbar affärsidé samt att kunna pitcha helheten.

Viking Analytics tycker själva att de har fått en stabil grund att stå på för att möta framtiden när de kommenterar segern:

-Det känns underbart att vinna, det har hänt så mycket sedan starten av Startup Camp till där vi är nu. Vår bild av produkten och av vem kunden är har ändrats helt och vi känner nu att vi har ett tydligt fokus och en bra plan för framtiden, säger Viking Analytics efter de gått av scenen som vinnare på årets Demo Day.

Carl Josefsson, ansvarig för Startup Camp på Chalmers Ventures, lyfter också fram Viking Analytics positiva egenskaper som vinnande team:

– Viking Analytics är ett starkt team med mångårig erfarenhet och djup teknisk kunskap inom sitt område. Dom har visat stor nyfikenhet och ett fantastiskt lärande från att vara ute hos kund och att på riktigt förstå kundens situation. Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete med teamet när Viking Analytics nu fortsätter på sin resa.

Kontakt 

Viking Analytics
Rajet Krishnan
rajet.krishnan@gmail.com