Vd-assistent chalmers ventures

Vi söker en grym Vd-assistent

I rollen som VD-assistent fungerar du som stöd till VD och du jobbar nära verksamheten där det ges möjlighet att påverka och bidra till resultat. Du får en central och dynamisk roll som präglas av affärer i en miljö där entreprenörskap blandas med akademin.

Rollen som VD-assistent

Som VD-assistent arbetar du brett och möjliggör ett effektivt arbete för VD. Du förbereder möten, hanterar kalendern, skriver protokoll och en stor del av arbetet handlar om uppföljning och implementering av beslut. Du jobbar nära VD och agerar som en röd tråd genom att hålla ihop informationsflödet ut i organisationen. Du stöttar även VD genom att vara sammanhållande och säkerställer att styrelsemöten fungerar genom att förbereda, föra protokoll samt samla in och säkerställa material. Du är också med och planerar/arrangerar interna konferenser. Rollen innefattar även att driva egna verksamhetsprojekt av varierande omfattning och karaktär utifrån mån av tid.

Personliga egenskaper

Att vara utåtriktad och kunna ha kontakt med olika typer av människor är viktigt i kombination med hög integritet. Chalmers Ventures är ett bolag i kontinuerlig utveckling och förändring, det gör att tempot periodvis är högt, något du gillar. Förutom att du är en person som trivs med att ge service är det också viktigt att du har ett intresse och en förståelse för verksamheten. Självklart är du kvalitetsmedveten, bra på att prioritera och van att hantera många parallellt löpande arbetsuppgifter. För att du ska trivas tror vi att du uppskattar en akademisk miljö där det händer mycket nytt.  Du motiveras av att skapa struktur, hitta nya arbetssätt, utveckla och effektivisera. Hantering av stora mängder information tillhör vardagen och vi tror att du vill var vara engagerad i mycket utan att bli för detaljfokuserad.

Tidigare erfarenheter

För att du ska trivas och lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvar. Du har någon form av eftergymnasial utbildning och vi ser det som meriterande med en akademisk examen.  Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, goda IT kunskaper, samt känner dig bekväm i både svenska och engelska. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Ansökan

Välkommen med CV och Personligt brev på www.jerrie.se senast den 17 december. För frågor eller mer information om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Dire på 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdag: 2018-12-17

Läs mer hos jerrie.se