ReVibe Energy utnämns till Årets Unga Elektronikföretag i Västsverige 2020!

Pressrelease EIG 2020-05-09: 

EIG, Elektronikindustriföreningen i Göteborg meddelar härmed att ReVibe Ènergy utnämnts till “Årets Unga Elektronikföretag i Västsverige 2020”.

Priserna “Årets Elektronikföretag i Västsverige” och “Årets Unga Elektronikföretag i Västsverige” delas årligen ut av branschorganisationen Elektronikföreningen i Göteborg. Tidigare vinnare inkluderar bland annat den västsvenska framgångssagan Bluetest och det innovativa medtechföretaget Mevia.

EIG:s motivation: ”ReVibe Energy har en lösning till det vibrerande IoT-området som enkelt ger energi till den växande marknaden för lågenergi-sensorer”

Revibe Energy AB

Med hjälp av unik och innovativ teknik omvandlar ReVibe vibrationer till elektricitet och kan därigenom erbjuda sina kunder en pålitlig, förnyelsebar och helt trådlös strömkälla till industriella trådlösa sensorer och IoT-applikationer.

Produkten ligger rätt i tiden då fler börjar ställa sig frågan hur miljarder trådlösa sensorer ska få ström utan orimligt dyra kabelinstallationer och batteribyten.

Göteborgsbaserade ReVibe Energy har de senaste två åren varit med på 33-listan, Ny Tekniks och Affärsvärldens lista över Sveriges mest innovativa företag. Det är ett ungt bolag med god tillväxt.

Kontaktuppgifter:

Elektronikindustriföreningen i Göteborg
Flemming Vejlö
Styrelseordförande
070-717 75 71 flemming.vejlo@elysics.se

ReVibe Energy AB
Erik Godtman Kling
Head of Business Development
070-855 82 48
erik.kling@revibeenergy.com

OM Elektronikindustriföreningen i Göteborg

Elektronikindustriföreningen i Göteborg (EIG) är en lokal branschorganisation för tillverkare, utvecklare och leverantörer inom elektronik. Våra medlemsföretag utgör tillsammans ett brett nätverk och bildar en viktig mötesplats för samverkan, utbildning och affärer. Föreningen har till uppgift att företräda, hävda och utveckla elektronikindustrins intressen i Västsverige. Med fokus på små till medelstora elektronikföretag.

https://www.eig-gbg.se/