Raketstarta din företagsresa i Chalmers Ventures Accelerator!

Chalmers Ventures prisbelönta Accelerator ger dig en möjlighet till raketstarta din entreprenöriella karriär. Erbjudandet innefattar kontinuerlig och dedikerad support och rådgivning från en av våra erfarna affärscoacher. Dessutom får du som medlem i Chalmers Ventures-familjen tillgång till vårt breda nätverk inom en rad värdefulla sektorer.

I Acceleratorprogrammet får ditt bolag arbeta med att säkerställa en genomförbar och repetitiv affärsmodell, såväl som kundintäkter, samarbetsavtal och/eller extern finansiering samt skapa en vass ”pitch” för att kommunicera sitt erbjudande. Dessutom kan ni söka en investering om 300 000 kr.

Vem kan ansöka?

Kriterierna för de sökande är att de ska ha bildat bolag eller vara på väg att bolagisera, har minst en person som kommer att jobba heltid i bolaget, och framför allt att de har en verifierad affärsidé. Med detta avses en bekräftad hypotes, betalande kund, en byggd prototyp eller liknande. Även bolag utanför Chalmers-sfären är välkomna att söka. Vi riktar oss till bolag och team inom alla teknikområden, det viktiga är att det finns någon form av unikitet, potential och teknisk bas.

Läs mer om vårt erbjudande här – och tveka inte på att höra av er om ni har några frågor.