Ny tfVD i RaceONE

I samband med att RaceONEs VD Marlene Kanto går på föräldraledighet, kliver Tomas André in och tar tillfälligt över VD-rollen. Tomas, som har suttit som styrelseordförande i bolaget i flera år, kommer att fokusera på den framväxande trenden med virtuella lopp. Utöver uppdraget för RaceONE, har Tomas en mångårig bana bakom sig från olika IT-bolag.

Andreas Höye, styrelseordförande RaceONE: ”Vi är väldigt nöjda med att stärka upp teamet med Tomas och bolaget är redo att positionera RaceONE som det naturliga valet för alla som vill arrangera och springa virtuella tävlingar.”

I kölvattnet av coronapandemin har virtuella lopp blivit en företeelse som vunnit mark på mycket kort tid. Ett exempel som tydligt visar på detta är Coronamilen, som gick av stapeln den 2-10:e maj – där deltog drygt 9500 löpare. Tomas, som ser sig själv som en digital visionär, ser framför sig hur RaceONE kan vara med och utveckla de virtuella loppen.

RaceONE hälsar Tomas välkommen till sin nya, operativa roll i företaget, och önskar Marlene lycka till med den nya familjemedlemmen.

För mer information kontakta Tomas eller Andreas
Tomas André, tomas.andre@raceone.com, +46-707295300
Andreas Höye, andreas@chalmersventures.com, +46-769013451