Micvac utser ny VD

Utdrag från Micvac’s pressmeddelande: Micvacs nye VD Michael Bogdanski har en omfattande internationell erfarenhet på chefsnivå. Han har framgångsrikt arbetat inom snabbrörliga konsumentprodukter med att utveckla och implementera försäljnings-, marknadsförings- och innovationsplaner för att skapa tillväxt och resultat. Han har haft flera framgångsrika positioner hos ledande globala företag och har bott och arbetat i USA, Storbritannien, Tyskland och Sverige. 

Hans senaste roll var som VD för den nordamerikanska divisionen av Deb Group, ett brittiskt företag med fokus på arbetsrelaterad hudvård och handhygien. Innan dess var han verksam under tio år inom försäljning, marknadsföring och ledning på det svenska hygien- och hälsoföretaget SCA (numera Essity), samt nio år inom marknadsföring och produktutveckling på Procter & Gamble.

Om Micvac

Micvac är ett företag som erbjuder nytänkande livsmedelsteknik för produktion och förpackning av kylda färdigrätter. Företaget grundades år 2000 och har sitt huvudkontor i Mölndal. Nu kan kunder över hela världen ta del av den innovativa produktionsmetoden för färdigrätter. Förutom företagets huvudmarknader i Sverige, Norge och Finland är Micvac också verksamma bland annat i Belgien, Polen, Sydkorea, Chile och Australien. Företaget fortsätter att växa och utökar sin verksamhet inom food service, där de utvecklar nya produktionsmetoder.

Läs pressmeddelandet i sin helhet här.