Elin Tornblad från Potato Plastic blir årets Female Founder!

Elin Tornblad från Potato Plastic vann på torsdagskvällen både investerarjuryns uppmärksamhet och tittarnas röster i den hårda konkurrensen på Female Founders pitchtävling.

Potato Plastic vann pitchtävlingen på 2020 års upplaga av Female Founders. Det är fjärde gången i ordningen Di Digital anordnar tävlingen – i år ett helt digitalt event som sändes live på torsdagskvällen.

Hur känns det?
”Det känns jättekul verkligen! Vi jobbar jättehårt och den stora vinsten för oss är att komma närmare att göra skillnad. Att få den här uppmärksamheten, både från en investerarjury och från publiken, ger oss mycket energi”, säger Elin Tornblad, medgrundare och vd för Potato Plastic till Di Digital.

Hur firar ni vinsten?
”Vi firar på kontoret här nu med lite bubbel och hämtmat. Vi är fyra personer och håller på alla rekommendationer. Det är jag, min medgrundare Hanna Johansson och två kompisar till oss som har kontor här bredvid.”

I år ställdes de sex bolagen, som var med i pitchtävlingen på Female Founders, framför en stjärnspäckad jury bestående av Andreas Bernström, investment director på Kinnevik, Ulrika Saxon, vd och intesteringsansvarig på Bonnier Ventures, Karin Edström, investment management på Almi Invest och Johan Lindén, head of investment banking på investmentbanken ABG Sundal Collier.

Läs hela artikeln på Di Digital! 


Potato Plastic är ett portföljbolag till Chalmers Ventures