Female Founders 2020

Tuesday, April 28, 2020 to

Musikaliska, Nybrokajen 11, Stockholm

Female Founders 2020

För fjärde året i rad arrangerar Dagens Industri – Di Digital Female Founders – eventet som hyllar kvinnliga grundare, makthavare och investerare som hjälper kvinnliga techstjärnor att nå sin fulla potential.

Runt en tredjedel av företagen i Sverige startas av kvinnor. Samtidigt går en försvinnande liten del av riskkapitalet till bolag med kvinnliga grundare och techvärlden domineras av män. Det vill DI ändra på! Därför samlas entreprenörer, investerare, företagsledare och framtidens techstjärnor på Musikaliska i Stockholm den 28 april 2020.

Sex av Sveriges mest spännande kvinnliga grundare pitchar i en tävling inför en namnkunnig jury och tre av dem går till final. De vinnande bolagen gör sedan upp om segern i finalen som äger rum i San Francisco i maj. På eventet kommer vi även att få lyssna på intressanta personer som delar med sig av sina erfarenheter i intervjuer och paneler. Dagens Industri korar årets kvinnliga grundare 2020 och i år instiftar vi ett nytt pris till årets kvinnliga investerare.

Mer information går att finna här.