Career

We're always searching for the best talents. See below for our current openings.

We also list openings in our portfolio companies.

Investment Manager

Vill du vara med och utveckla framtidens techföretag och morgondagens tillväxtbolag? Bli en del av Chalmers Ventures som är en världsrankad inkubator och en av Sveriges ledande investerare i tidiga tech-bolag.

Vi söker nu efter en person som ska komplettera investeringsteamet i Chalmers Ventures som idag består av fyra personer. Teamet nyttjar gruppens synergier, och stöttar varandra i olika delar av arbetet.

Chalmers Ventures portfölj består av cirka 100 bolag där investeringsteamet ansvarar för ett 30-tal av de mer mogna bolagen i portföljen samt de ca 15 st noterade bolagen. Totalt värderas portföljbolagen till 11,9 miljarder SEK.

För att lyckas i rollen krävs att du har en stark affärsmässighet och en bred generell kunskap om bolagsutveckling inom strategi, ekonomi, affärsutveckling och försäljning samt en god förmåga i att bygga relationer. Du behöver också ha bred förståelse för investeringar och bolagsutveckling; hela vägen ifrån den tidiga startupfasen till tillväxtfasen där vi skalar upp bolaget med hjälp av externa investorer och eget kassaflöde, för att slutligen genomföra exit.

Då vi rekryterar en komplettering till teamet kan vi tänka oss olika profiler. Vi kan även anpassa tjänsten i delar som exempelvis fokus på tidiga faser, IR eller mer tyngd på noteringsprocesser och publik miljö.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg och tillträde så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 13 januari.
Om du har frågor, kontakta

Åse Torbjär Granath 076-338 87 97, ase@maquire.se, eller

Birgitta Ödman 076-338 87 77, birgitta.odman@maquire.se