Missa inte #Skillnadpåriktigt 2018 – anordnat av Netclean

NetClean (med bakgrund från Chalmers Entreprenörsskola) har varit i framkant sedan 2003 genom att kombinera världsledande teknik med kunskap om hur sexuellt övergreppsmaterial på barn sprids och hanteras. Det är kombinationen som är deras styrka. Netcleans lösningar används idag av företag, myndigheter och internetleverantörer i mer än 110 länder världen över.

Varje år anordnar Netclean #Skillnadpåriktigt – en konferens om lösningar för att stoppa sexuella övergrepp mot barn. Huvudfokus för årets konferens är sexuella övergrepp mot barn på nätet och hur man arbetar för att identifiera och rädda utsatta barn. Lyssna på och inspireras av personer, organisationer och initiativ från olika delar av världen, som gör skillnad på riktigt.

Konferensen vänder sig till företag och organisationer, beslutsfattare inom offentlig sektor, politiker och opinionsbildare – det vill säga alla som på olika sätt kan påverka i arbetet mot sexuella övergrepp mot barn. Konferensen vänder sig såklart även till alla som aktivt arbetar med frågan.

Var?
Stockholm Waterfront
Congress Center

När
1 oktober 2018
12:30 – 18:00

Mingel
18:00 – 19:00.
Markera i anmälan om du vill delta

Vill du delta?

Missas inte detta viktiga evenemang. Anmäl dig och din organisation via denna länk.