Brinja växer och söker nya medarbetare

Varje sekund räknas i händelse av en nödsituation som kräver evakuering på en byggarbetsplats. Det här vet Brinja, som är ett innovativt teknikföretag som är dedikerade och passionerade för att förbättra säkerheten för byggnadsarbetare. Deras specialiserade teknik har utvecklats för att upptäcka riskfaktorer och avsevärt förbättra responstiden vid en nödsituation i riskfyllda arbetsmiljöer. Med sitt ytterst robusta varningssystem är det möjligt för enskilda anställda att i ett tidigt skede varna medarbetare över hela byggarbetsplatsen.

Sedan starten i 2017 har Brinja fått en omfattande inblick i säkerheten på arbetsplatser ifrån fackföreningar, förstainsatsaktörer, säkerhetsansvariga och projektledare hos ledande stora företag. Men viktigast av allt – genom att prata med byggnadsarbetare om deras specifika behov.

Presentation på Almedalen 2019

Under årets upplaga av Almedalsveckan fick Xavier Leon, VD och medgrundare, möjligheten att under ett evenemang, organiserat av Nordic ConTech, presentera sin syn på hur man kan digitalisera byggbranschen.

Brinja växer och söker nya medarbetare

Just nu söker Brinja tre nya medarbetare; Digital Marketing, Full Stack Developer samt Front End Developer. Läs mer här! 

————
Brinja är ett portföljbolag till Chalmers Ventures